Hasselnøtt helsemessige fordeler

Hazel, som ofte brukes i søte søtsaker som Nutella og sjokoladetrøfler, kommer fra et tre som har samme navn, og har en svært særegen smak som vanligvis brukes til å legge smak til kaffe og likører. Tyrkia, etterfulgt av Italia og USA er de tre landene som produserer hasselnøtt over hele verden.

Treet tilhører familien av Betulaceae og er også kjent som hassel. Med en høyde på mellom 3 og 8 meter, bærer tre frukt, som kan forbrukes naturlige, som en olje, eller som tillegg til de retter og desserter. Mutteren, produsert i klynger som kan ha opp til fem av dem, blir brukt til konsum, og bringer mange fordeler for helsen til de som kommer inn i fôret.

Fordelene og egenskapene

Hazel fungerer som en utmerket snerpende, antidiarrheal, healing, nærende og rensende. Takket være disse egenskaper, kan anvendes i behandlingen av rekonvalesens, underernæring, diaré, tarmbetennelse, sår, sår og helbredelse av magesår, sår og hudskader.

Når forbrukes, på grunn av rikdommen i umettet fett - det gode fettet - er bra for hjertet. Bidrar til å redusere dårlig kolesterol og øke bra, og gi magnesium - ansvarlig for å regulere kalsiumnivå at når dysregulerte, kan forårsake uregelmessige hjerteslag. Dessuten, med den regulerte mengde kalsium er stimulerte muskelkontraksjoner, forårsaker musklene til å slappe når de ikke trengs. Denne prosessen er å bistå i å lindre muskelspenninger, smerter, spasmer, tretthet og kramper.

Å være rik på vitamin E, kan frukten brukes også som et forebyggende metode mot blærekreft. Det vitamin i en kopp hasselnøtt, har 86% av den anbefalte daglige dose, som også virker til å beskytte huden mot ultrafiolett stråling - som i sin skadelige effekter kan forårsake hudkreft og for tidlig aldring.

Er rike også i mangan, vitamin B1, B2, B3, B5, B6 og B9, og bidra i kampen mot sykdommer i nervesystemet som depresjon, angst og stress, og forbedre funksjonaliteten til minnet og alle nervesystemet.

Hvordan å konsumere?

Mutteren må forbrukes i sin naturlige form eller med stekt honning, men kan også brukes i produksjonen av pastaer, godteri, iskrem, paier og mange andre søtsaker. Oljen blir ofte anvendt i kosmetikkindustrien ved fremstilling av kremer til huden og sjampoer.

(0)
(0)

Kommentarer - 0

Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha