Black-sjakal

Sjakalen er en canid der ute for folk flest ser fint. Hodet hans ser litt ut som en rev. Den vanligste varianten har en stor sort eller sølv flekk på ryggen og kalles svart-sjakal. Som strekker seg hele veien til hans tykk hale. Hans skulderhøyde er 40 centimeter og veier mellom 6 og 10 kilo. Sjakalen er stort sett en nattlig dyr, men du kan ofte se ham i skumringen. Noen ganger vil på overskyete dager sjakal noen ganger aktiv på dagtid. Sjakalen er best funnet i flate, tørre områder.
Distribusjons sjakaler

Innhold:

  • Navngi sjakal
  • Livsstil sjakal
  • Mat Pattern sjakal
  • Tre typer sjakaler
  • Habitat sjakaler
  • Monogamt

Navngi sjakal

Det latinske navnet på sjakal Canis mesomelas. På engelsk kalles det sjakal. Det er nyttig å vite om du er i Afrika, det engelske navnet, fordi her er det språket de engelske turledere, men ett kurs i Sør-Afrika også afrikaans, søster språket nederlandsk taler. Navnet kommer fra sanskrit, en gammel indisk språk som sjakal også forekommet. På sanskrit kalles det srgala meaning'die huilt '. Gjennom den tyrkiske og franske ordet endte opp i nederlandsk. På tysk heter det Schakal og engelsk Jackal. Nederlandsk er det eneste språket hvor after'K 'eller C'K-sound'H' en tilstand, og på slutten en'S '. Suffikset -Al er utstyrt med A'h ''S "før og på slutten, slik at det er de word'hals' oppstår. Tidligere mennesker eller andre levende skapninger var designated'hals 'som våghals eller enfoldig. Sjakal var også en nedsettende betegnelse på en listig og slu person.

Livsstil sjakal

Sjakaler er hovedsakelig åtseletere, men kan også drepe et dyr. Har de jakter alene og i en gruppe; avhengig av situasjonen. En sjakal lever vanligvis ensomme, men det skjer at dette dyret er sett i par; det innebærer en mannlig og en kvinnelig. Du kan være på safari i Afrika og aldri sett en sjakal får mens du gjør det regelmessig
Saddle Jackal eller svart-sjakal hørt piercing gråte. Hylende av sjakalen er en av de mest klassiske lydene av Afrika. Ropet har en funksjon; således lokalisere dyrene som deres motstykker. Crying er en form for kommunikasjon. Gråte av en sjakal forteller ingenting om den følelsesmessige tilstand av dyret.
I Afrika, om kvelden kan du høre mange lyder, lyden av sjakal er en karakteristisk lyd av den afrikanske natten.

Mat Pattern sjakal

Sjakaler er altetende. Foruten kjøtt de spiser insekter, bær og andre fruktarter. De spiser også alle typer gnagere; Afrika også run'gewoon 'mus, rotter, kaniner og harer rundt, akkurat som i Europa. En sjakal kan selv beseire en liten antilope, som dykker, impala eller Klipspringer. I Afrika har små gårder led av sjakalen som han er vanskelig å fange. Han har i hovedsak gi kyllinger.

Tre typer sjakaler

Det finnes tre arter av sjakaler, den gullsjakal eller Canis aureus, svart-sjakal eller Canis mesomelas og side-stripete sjakal. Det latinske navnet på side-stripete sjakal Canis er adustus. Den gullsjakal er den gylne jackall svart-sjakal og svart-støttet jackall. Den svarte-sjakal har vanligvis en svart stripe på ryggen, men noen ganger er det en sølv stripe.

Habitat sjakaler

Sjakaler bor i Afrika, Sør-Asia og Sørøst-Europa. Den gullsjakal kan også bli funnet i Afrika; men dette er mer vanlig i Sør-Europa og Asia. Selv i land som Israel, Iran, India og Myanmar og selv i det sørlige Kina, gullsjakal eller sjakal for gull.

Monogamt

Sjakaler leve monogamt. Det betyr at de er et par fortsette sitt liv sammen, og sammen utdanner ungdommer. De unge unger forblir med gruppen i to år. Deretter kastet de til å stå på sine egne og danne en ny familie.
(0)
(0)

Kommentarer - 0

Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha